ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ agenda 

Το καλύτερο πρόγραμμα διαχείρισης κομμωτηρίων

Online ραντεβού, αποδείξεις, ηλεκτρονική τιμολόγηση, διαχείριση αποθήκης, προσφορές και στατιστικά.

Διαχείριση Funkmartini Business

ΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

4.250.000

Από το σπίτι ή το διάλειμμα στο γραφείο, οι πελάτες σας μπορούν να κλείσουν το ραντεβού τους μόνο με ένα κλικ.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

10 Χιλιάδες

Τα καλύτερα κομμωτήρια και οι συνάδελφοι σας βρίσκονται ήδη στη Funkmartini Business. Δημιουργήστε τη δική σας σελίδα στο ίντερνετ που θα τη βλέπουν περισσότεροι από 2.000.000 επισκέπτες το μήνα.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

30.000

Το 68% των πελατών κάθε μήνα βρίσκουν και επιλέγουν κατάστημα με βάση τις κριτικές που έχουν διαβάσει. Ξεκινήστε τώρα και δημιουργήστε την online “φήμη” σας. 

Εικόνα ταμείου Funkmartini

οργανωσε και παρακολουθησε

Το πιο απλό πρόγραμμα διαχείρισης για εσάς

Tο πρωτοποριακό πρόγραμμα κομμωτηρίου για πλήρη διαχείριση του καταστήματος σας. Δημιουργήστε ηλεκτρονικά τιμολόγια, στείλτε μηνύματα που συμμορφώνονται με το GDPR. Δείξτε στους υπαλλήλους σας ηλεκτρονικά, τη μέση απόδειξη τω πελατών σας εξοικονομώντας χαρτί. Επωφεληθείτε από τις δυνατότητες της αποθήκης και έχετε τον έλεγχο του αποθέματος. Χάρη στα στατιστικά και τις αναφορές που είναι διαθέσιμες σε πραγματικό χρόνο ακόμα και στο smartphone σας, μπορείτε να έχετε τον έλεγχο της επιχείρησης από όπου κι αν βρίσκεστε.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ & ΘΥΜΗΣΟΥ

Η έξυπνη ατζέντα για να συγκεντρώσετε πελάτες

  Το λογισμικό διαχείρισης σας παρουσιάζει τις προτιμήσεις των πελατών, αποστέλλει SMS υπενθύμισης ραντεβού και σας επιτρέπει να δημιουργείτε κάρτες δώρων, συνδρομές και loyalty προγράμματα με πόντους. Επικοινωνήστε μέσω SMS ή email με τους πελάτες: στείλτε τις ευχές των γενεθλίων ή στείλτε στοχευμένες προσφορές χρησιμοποιώντας περισσότερα από 40 διαθέσιμα φίλτρα.

Online Διαχείριση Funkmartini Business
Prenota i tuoi appuntamenti su Uala in un click

Οθόνη αφής

Διαχειρίσου το κατάστημα σου με ένα άγγιγμα. Το σημειωματάριο γίνεται ψηφιακό. Όλα γίνονται εύκολα: όσοι χρησιμοποιούν smartphone σίγουρα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το πρόγραμμα με ευκολία.

Agenda uala responsive disponibile per pc - tablet - smartphone

Σε tablet, pc και smartphone

Χρησιμοποιήστε το από όπου κι αν βρίσκεστε, ότι κι αν κάνετε. Τώρα μπορείτε να έχετε τον έλεγχο του κομμωτηρίου από μακριά. 

Uala cloud sincronizza la tua agenda su tutti i dispositivi

Συχρονίζεται σε πραγματικό χρόνο

Συχρονίζεται με τη διαχείριση σε πραγματικό χρόνο. Ξεχάστε το backup: η δουλειά σας αποθηκεύεται με ασφάλεια με βάση το πρωτόκολο SSL 256bit.

αμεσα οφελη

Τι θα αποκτήσετε χάρη στη Funkmartini

Aumenta i passaggi ed il fatturato

Οnline κρατήσεις

Μέσω της ατζέντας δίνετε στους πελάτες σας την δυνατότητα να κλείσουν ραντεβού online. Θα αυξηθεί κατά 8%  η συχνότητα των επισκέψεων στο κατάστημα σας. 

Περισσότερος χρόνος για τους πελάτες σας

Η απλή διαχείριση ταμείου, αποδείξεων και ηλεκτρονικής τιμολόγησης θα σας εξοικονομήσει  2 ώρες  την ημέρα για τους πελάτες σας.

Assistenza in chat 7 giorni su 7

Καμία κενή θέση

Τα αυτόματα SMS θυμούνται ημέρα και ώρα του ραντεβού και σας μειώνουν κατά  40%  τα no shows έτσι ώστε να μην έχετε καμία κενή θέση.

Aumenta il numero di nuovi clienti in salone

Νέοι πελάτες στο κατάστημα

Προσθέστε το widget των online κρατήσεων στην σελίδα σας στο Facebook και στην ιστοσελίδα σας. Αποκτήστε 30%  νέους πελάτες κάθε μήνα. 

ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Οι καλύτεροι εκδότες μιλάνε για εμάς

Κλείσε τώρα ραντεβού

Mε όνομα που θυμίζει funky, δροσερό και μοντέρνο κοκτέιλ, το Funkmartini ήρθε για να προτείνει έναν ανάλογα φρέσκο και σύγχρονο τρόπο στον προγραμματισμό των ραντεβού με την κομμώτρια και την αισθητικό σου

Η ομορφιά δίπλα σου με ένα κλικ!

Η  Funkmartini είναι η πρώτη μηχανή αναζήτησης και κράτησης ραντεβού υπηρεσιών ομορφιάς σε όλη την Ελλάδα.

Εάν βαρέθηκες να κλείνεις ραντεβού από το τηλέφωνο

Θέλω να μοιραστώ ένα beauty νέο που θα σας ενθουσιάσει: μόλις άνοιξε το funkmartini.gr η πρώτη μηχανή αναζήτησης και κράτησης ραντεβού υπηρεσιών ομορφιάς σ’ όλη την Ελλάδα.

εγγραφείτε

Προσθέστε τα στοιχεία σας για να ζητήσετε μια δοκιμή. Η ομάδα μας θα σας απαντήσει εντός 24 ωρών.

Ζητώντας πληροφορίες, συμφωνώ με την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων σύμφωνα με το νομοθετικό διάταγμα. Νόμος 3471/2006. Διάβασε τη Πολιτική Απορρήτου