Το καλύτερο Σύστημα Διαχείρισης Κομμωτηρίων,Nail Bars, SPA & Κέντρων Αισθητικής

Γρήγορο, Απλό, Ευέλικτο
wave
tablet-phone

Ταυτίσου με τους 10.000 επαγγελματίες που ήδη το χρησιμοποιούν, καθημερινά, σε όλη την Ευρώπη

ζητησε δοκιμη
Απλο

Απλό και εύχρηστο όπως ένα APP για iPhone

Ό,τι πιο καινοτόμο στην διαχείριση του καταστήματος σου, θα το παίζεις στα δάχτυλα σου: οθόνη αφής, άμεσο, γρήγορο και σύγχρονο. Για να μπορεί ο καθένας να το χρησιμοποιήσει.
Αξιοπιστο

Λεπτομερής εκπαίδευση & υποστήριξη 7/7

Για να μάθεις να χρησιμοποιείς το πρόγραμμα, θα βρίσκεται δίπλα σου ο καλύτερος μας εκπαιδευτής! Θα είμαστε πάντα στο πλευρό σου για οποιαδήποτε βοήθεια και υποστήριξη.
Ολοκληρωμενο

Νέοι πελάτες από το ίντερνετ στο κατάστημα σου

Το μοναδικό σύστημα διαχείρισης που σε φέρνει σε επαφή με νέους πελάτες. Απόκτησε νέους πελάτες από το ίντερνετ, βελτιώσε τις υπηρεσίες σου και αύξησε τα κέρδη σου.
wave
η διαχειριση

Υποστηρίζεται από σύγχρονες τεχνολογίες

ONLINE ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Το καλύτερο ημερολόγιο με δυνατότητα κράτησης ραντεβού για νέους πελάτες

Το ημερολόγιο σου, πάντα δίπλα σου, στο tablet & το κινητό σου, βρίσκεται εκεί για να δέχεσαι online ραντεβού από την funkmartini.gr, την Nº1 μηχανή αναζήτησης υπηρεσιών ομορφιάς στην Ελλάδα.
Ζητησε δοκιμη
booking
booking
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Η πιο απλή λύση για έκδοση αποδείξεων και διαχείρισης αποθήκης

Το απλοποιημένο εργαλείο για το ταμείο σου. Ακόμα και από ένα tablet μπορείς να εκδόσεις αποδείξεις & τιμολόγια, να αξιολογήσεις το προσωπικό σου, να θυμηθείς τις "εξατομικευμένες" τιμές στις υπηρεσίες σου και να εφαρμόσεις εκπτώσεις και προσφορές.
Ζητησε δοκιμη
Online Booking

Online Ημερολόγιο & Κρατήσεις από το Facebook

Μέσα από το ημερολόγιο σου μπορείς να διαχειριστείς τις υπηρεσίες σου, να ρυθμίσεις τα κενά σου, το ωράριο σου και τυχόν αλλαγές στο πρόγραμμα σου, τις βάρδιες του προσωπικού σου, την αποστολή sms μηνυμάτων για επιβεβαίωση και υπενθύμιση των ραντεβού σου και να μετακινήσεις εύκολα τα ραντεβού σου. Ακόμη, μπορείς να δώσεις την δυνατότητα στους πελάτες σου να κλείσουν online το ραντεβού τους από την σελίδα σου στο Facebook μέσα από το widget που σου ενεργοποιούμε.
Staff Organizzato

Προϊόντα Αποθήκης

Η πλήρης διαχείριση της αποθήκης σου : εμπορεύματα, αποθεματικά, καρτέλες προμηθευτών, αυτόματες παραγγελίες σε ελάχιστο χρόνο. Κάθε προϊόν μπορεί να ταξινομηθεί με βάση την κατηγορία του προμηθευτή, να αναφερθεί ως απόθεμα και να καταγραφεί ο κωδικός του και η τιμή αγοράς και πώλησης του.
Marketing

Marketing

Προσέλκυσε νέους πελάτες, κατάλληλους για το κατάστημα σου και παρακολούθησε την αποτελεσματικότητα σου. Η Funkmartini σου επιτρέπει να προσελκύσεις νέους πελάτες από το Facebook ή άλλα online κανάλια, διασταυρώνοντας όλα τα διαθέσιμα δεδομένα. Δεν σου παρέχουμε μόνο ένα εργαλείο αλλά και τις διαφημιστικές καμπάνιες για να σε βρίσκουν μέσα από το ίντερνετ και τα κοινωνικά δίκτυα.
Automazione

Επικοινώνησε με τους πελάτες σου

Έχουμε δημιουργήσει ότι πιο σύγχρονο για να μπορείς να επικοινωνήσεις με τους πελάτες σου, ανάλογα με την συχνότητα και τις συνθήκες που εσύ ορίζεις. Εάν θέλεις να στείλεις προσφορές, το σύστημα σου επιτρέπει να επιλέξεις εσύ σε ποιους θα το στείλεις, για να μπορείς να εφαρμόσεις την δική σου διαφημιστική στρατηγική. Μπορείς εύκολα να δημιουργήσεις μεμονωμένα ηλεκτρονικά μηνύματα, sms & email και να τα στείλεις με πολλαπλά κριτήρια στο πελατολόγιο σου. Θα βρεις φίλτρα όπως ηλικίες, μέση δαπάνη, συχνότητα επίσκεψης, προϊόντα και υπηρεσίες που έχει αγοράσει.
Profilo Cliente

Το ιστορικό του πελάτη σου

Προηγμένο ιστορικό των πελατών σου, CRM, ειδικές σημειώσεις, υπηρεσίες, προσωπικές πληροφορίες, ολοκληρωμένο ιστορικό μαζί με τα διάφορα look του, sms & email καλώς ορίσματος & ευχές για γενέθλια πελατών. Διαχείριση των ραντεβού του, προσωπική εξυπηρέτηση, διαχείριση καμπίνας και μηχανημάτων, online ραντεβού και sms υπενθύμισης ραντεβού.
Reports

Στατιστικά καταστήματος και αναφορές υπαλλήλων

Θέλεις να βλέπεις ανά πάσα στιγμή την πρόοδο της επιχείρησης σου, πόσο πουλάς και σε ποια κατηγορία; Τώρα, θα μπορείς να υπολογίζεις τα κέρδη σου στο τέλος της ημέρας, τα στατιστικά στοιχεία πώλησης, δείκτες αποτελεσματικότητας, παρακολούθηση νέων πελατών και τζίρο πελατών. Ακόμη, υπολογίζει συχνότητα επισκέψεων πελατών, μηνιαία σύνολα, μηνιαίες δαπάνες και πολλά άλλα.
ζητα δοκιμη
συγκεντρωτικα αποτελεσματα

Η επιτυχία των συνεργατών μας

Fairynails

Fairynails Σύνταγμα

Έλενα Σάββα
Πριν 2 χρόνια η Funkmartini έφερε μια καινοτομία στο χώρο της παροχής υπηρεσιών ομορφιάς, απόλυτα συμβατή με τις σημερινές απαιτήσεις των καταναλωτών: To online booking, δηλαδή την δυνατότητα να κλείνει κανεις ραντεβού για μαλλιά, νύχια κλπ οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, μέσω Internet. Το κατάστημα fairynails Syntagma υποδέχτηκε την ιδέα με ενθουσιασμό και δήλωσε το παρών από τους πρώτους. Η συνεργασία με την Funkmartini μας έδωσε περισσότερες ευκαιρίες προβολής και αύξησε την κίνηση στο κατάστημά μας μέσα από καταχωρήσεις υψηλής αισθητικής και ευφάνταστα promotions. Η ομάδα της Funkmartini αποτελείται από νέα παιδιά, ταλαντούχα και καταρτισμένα τόσο σε θέματα Marketing όσο και σε νέες τεχνολογίες. Είναι πάντα εκεί, έτοιμοι για να υποστηρίξουν τη λειτουργία και την επιτυχία μας. Σας ευχαριστούμε και ανυπομονούμε να δούμε τι καινούργιο θα σκεφτείτε!
αποτελέσματα συνεργασίας
graph
+25% Online κρατήσεις ραντεβού
+20% Επισκέψεις στην σελίδα
Ikonomakis

ikonomakis.gr

Θεόδωρος Οικονομάκης
Είμαστε υπέρμαχοι της τεχνολογίας, συνεργαζόμαστε με την Funkmartini εδώ και κάποιους μήνες και η αλήθεια είναι ότι είναι η μοναδική πλατφόρμα οπού δίνει την δυνατότητα στον καταναλωτή να να βρει αυτό που αναζητά βάση ποιότητας ή τιμής και στον επαγγελματία να προβάλει τα ουσιαστικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που διαθέτει. Όλη η ομάδα εργάστηκε σκληρά για να γίνει η μετάβαση καθώς διαθέταμε ένα αρκετά μεγάλο όγκο πελατολογίου και σε πολύ σύντομο χρόνο είχαμε ένα ολοκληρωμένο και επαγγελματικό setup. Το πελατολόγιο μας έχει λατρέψει την ευχρηστία της εφαρμογής και μας δίνεται η δυνατότητα να το διευρύνουμε μέσα από την καινοτόμο πλατφόρμα. Συνεχίστε την εξαιρετική δουλειά και το υψηλό επίπεδο customer care.
αποτελέσματα συνεργασίας
graph
+15% Νέοι Πελάτες
+30% Επισκέψεις & Αξιολογήσεις
All M Cosmetics

Κωνσταντίνα Γιώτη

Icon Beauty
Είναι η πιο εξυπηρετική πλατφόρμα για την οργάνωση των ραντεβού μας. Όλο το προσωπικό είναι πάντα στις γραμμές για οποιαδήποτε απορία μας. Οι πελάτες μας το κατανοούν και ενθουσιάζονται που μπορούν να προγραμματίσουν τα ραντεβού τους ακόμη κι όταν είμαστε κλειστά. Είναι εύκολο γρήγορο και πάνω από όλα μας έχει βοηθήσει στην αύξηση των πελατών μας θεαματικά!
αποτελέσματα συνεργασίας
graph
+31% Online Ραντεβού
+25% Νέοι Πελάτες
Integrato con Uala.it

Συνδέεται με την σελίδα funkmartini.gr

Το ελληνικό marketplace με περισσότερους από 200.000 πελάτες τον μήνα
Ανακαλυψε

Το καλύτερο σύστημα διαχείρισης για κομμωτήρια, nail bars, spa & κέντρα αισθητικής

Κομμωτήρια

Κατάλληλο τόσο για μικρά όσο και μεγάλα καταστήματα. Το σημαντικό είναι ότι η ποιότητα έρχεται πρώτη για εμάς!

Μασάζ

Ιδανικό για διαχείριση καμπίνων και χειριστών: Σταμάτα να σκέφτεσαι πως θα ταιριάξεις τα ωράρια και τις καμπίνες και επικεντρώσου στην καλύτερη δυνατή κράτηση των ραντεβού με δωρεάν υπενθύμιση sms για όλους τους πελάτες.

Αισθητικοί

Με την Funkmartini διαχειρίσου τα ραντεβού σου, προπληρωμένες κάρτες και συνδρομητικά πακέτα για τις υπηρεσίες αισθητικής σου γιατί είναι πραγματικά πανεύκολο: είναι ιδανικό για να ξεκινήσεις με το καλύτερο και πιο εύχρηστο πρόγραμμα.

SPA

Η διαχείριση ενός SPA με την Funkmartini είναι τέλεια: από την αναλογική μέθοδο της ταμειακής μηχανής, σε προπληρωμένες πληρωμές και από ραντεβού σε συγκεκριμένους χώρους τώρα σε ατομικού χώρους θεραπείας

Personal Trainer

Ακόμα και για εσένα που είσαι γυμναστής/personal trainer, η Funkmartini είναι τέλεια : διαχειρίσου τους πελάτες σου, εξελιγμένο προσωποποιημένο μάρκετινγκ και ένα εύκολο σύστημα για να κόβεις αποδείξεις και να υπολογίζεις τα έσοδα σου.

Γυμναστήρια

Εάν έχεις γυμναστήριο, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την Funkmartini: κλείσε online τα μαθήματα, ατομικές προπονήσεις, διαχειρίσου τα διαλείμματα τις βάρδιες και τους γυμναστές.
wave
Εγγραφη

Ζήτα γρήγορα μια δοκιμή