ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ FUNKMARTINI

Το n°1 πρόγραμμα διαχείρισης για κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής και SPA

Απλό, ευέλικτο και εύχρηστο

Tάση γραφήματος Κομμωτηρίου

Συνεργάτες σε όλη την Ευρώπη

1 διαχείριση 5 χώρες

Μπες και εσύ στο δίκτυο των 10.000 επαγγελματιών που ήδη το χρησιμοποιούν σε ολόκληρη την Ευρώπη. 

Play Video

ΑΠΛΟ

Έξυπνο, αφής, εύκολο όσο ένα APP για iPhone

Εντελώς καινοτόμο για να σας επιτρέψει να διαχειριστείτε το κατάστημα σας μόνο με ένα άγγιγμα: οθόνη αφής, άμεσο, γρήγορο και έξυπνο. Έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να το χρησιμοποιεί.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ

Ολοκληρωμένη εκπαίδευση και υποστήριξη 7/7

Θα σας παρακολουθεί προσωπικά ο καλύτερος εκπαιδευτής μας για να σας διδάξει πώς να χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα. Θα είμαστε κοντά σας για βοήθεια και υποστήριξη.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ

Νέοι πελάτες από το Internet στο κατάστημα 

Το μοναδικό σύστημα διαχείρισης που σας συνδέει άμεσα με τους πελάτες. Αποκτήστε νέους πελάτες από το ίντερνετ, βελτιώστε τις υπηρεσίες σας και αυξήστε τα έσοδα σας.

Online agenda Funkmartini

agenda online 

Η καλύτερη agenda με κρατήσεις από νέους πελάτες

Στην ψηφιακή ατζέντα σας που θα έχετε πάντα μαζί σας από το tablet ή το smartphone σας, θα λαμβάνετε κρατήσεις από τη funkmartini.gr την Νο1 πλατφόρμα στην Ελλάδα με περισσότερους από 250.000 χρήστες το μήνα.

διαχειριση funkmartini 

Η πιο απλή λύση για αποδείξεις και διαχείριση αποθήκης

Το πιο απλό ταμείο για την επιχείρηση σας: μπορείτε να το διαχειριστείτε από tablet, να εκδόσετε απόδειξη στον πελάτη, να προσθέσετε τα φορολογικά στοιχεία των προμηθευτών σας, να αξιολογήσετε τις υπηρεσίες των υπαλλήλων σας, να θυμάστε εξατομικευμένες τιμές και να εφαρμόσετε εκπτώσεις και προσφορές.

Online Διαχείριση Funkmartini Business
afroditi spa
la fraise
fairynails
Previous
Next
Εμφάνιση καταστήματος online

Ψηφιακή Agenda

περισσοτεροι πελατεσ περισσοτερα εσοδα

Με την ψηφιακή ατζέντα μπορείτε να διαχειριστείτε τις υπηρεσίες, τις ημέρες που λειτουργείτε, αλλαγές σε βάρδιες του προσωπικού, έκτακτα ανοίγματα, να μετακινήσετε, επαναλάβετε ή προσθέσετε περισσότερες υπηρεσίες και να στείλετε δωρεάν sms για την υπενθύμιση των ραντεβού. Επιπλέον, οι πελάτες μπορούν να κλείσουν ραντεβού απευθείας από τη σελίδα σας στο Facebook ή την ιστοσελίδα σας χάρη σε ένα Widget το οποίο ενεργοποιούμε δωρεάν για εσάς.

Αgenda Funkmartini αποθήκη και παραγγελίες

αποθήκη & προιόντα

ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ

Πλήρης διαχείριση του αποθέματος: παραγγελίες, παραλαβή και πώληση προϊόντων από την αποθήκη, στοιχεία προμηθευτών, αυτόματες παραγγελίες με βάση τα προϊόντα σε απόθεμα και ελάχιστη παραγγελία. Κάθε προϊόν μπορεί να υποδιαιρεθεί ανά κατηγορία και προμηθευτή, να αναφέρετε το απόθεμα, τον κωδικό, τιμή πώλησης και τιμή αγοράς.

Ταμειακή μηχανή Funkmartini Business

Συνολικές αποδείξεις

Γινονται με ενα tap

Εκτυπώστε αποδείξεις με ευκολία: μπορείτε να εκδόσετε τις αποδείξεις απευθείας από ασύρματο tablet χωρίς συγκεκριμένους driver. Ο εκτυπωτής δεν χρειάζεται κάποιο ειδικό σετάρισμα. Από το σύστημα διαχείρισης της Funkmartini μπορείτε να δημιουργήσετε και να στείλετε ηλεκτρονικά τα τιμολόγια χάρη στην σύνδεση του συστήματος διαχείρισης με το cloud. Εξατομίκευση των τιμολογίων, ψηφιακή υπογραφή, σύστημα ανταλλαγής, προγραμματισμός πληρωμών, όλα με ένα κλικ.

Μάρκετινγκ ενέργειες μέσω Funkmartini Business

Marketing

ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΥς ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΟΥ

Προσέλκυση νέων πελατών με την εύρεση των κατάλληλων ατόμων και παρακολούθηση των αποτελεσμάτων. Η Funkmartini σας επιτρέπει να καταγράφετε νέους πελάτες από μάρκετινγκ καμπάνιες στο Facebook ή σε άλλα κανάλια διασταυρώνοντας όλα τα διαθέσιμα δεδομένα. Όχι μόνο σας παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο εργαλείο αλλά διαχειριζόμαστε τις διαφημιστικές καμπάνιες σας έτσι ώστε να μπορούν να σας βρουν online σε μηχανές αναζήτησης και social media.

Agenda Funkmartini, crm & ιστορικό

Καλάθι & Ιστορικό Πελατών

ολα για τους πελάτεσ σου 

Επωφεληθείτε από τη προηγμένη διαχείριση πελατών, CRM, τεχνικές σημειώσεις, θεραπείες, αισθητική, προσωπικές πληροφορίες, συμβουλές πελατών, πλήρες ιστορικό, αναζήτηση των look, αυτόματα sms και email καλωσορίσματος και γενεθλίων. Η διαχείριση των ραντεβού είναι πλήρως προσαρμόσιμη: συνεργάτες, υπηρεσίες, διάρκεια υπηρεσιών, εξατομικευμένες υπηρεσίες για κάθε εργαζόμενο, διαχείριση ραντεβού και μηχανημάτων, online ραντεβού, και υπενθύμιση μέσω sms.

Αgenda Funkmartini στατιστικά

Στατιστικά & Αναφορές

ΕΛΕΓΧΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΟΥ

Αναφορές, συγκρίσεις ανά περιόδους, παραγωγικότητα υπαλλήλων, απόθεμα, ανάλυση χρήσης προιόντων και αποθήκης, τίποτα από όλα αυτά δεν θα σου είναι πρόβλημα: θα βρίσκονται όλα στη διάθεση σου μέσα σε λίγα βήματα. Υπολογίζει τα έσοδα και την κίνηση της ημέρας, τα στατιστικά των πωλήσεων, τους συντελεστές απόδοσης των συνεργατών και παρακολουθεί τους νέους και επαναλαμβανόμενους πελάτες. Υπολογίζει δεδομένα όπως η συχνότητα των πελατών, η συνολική και η μέση μηνιαία δαπάνη και πολλά άλλα.

Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΜΑΣ

David Jimenez

Menta Beauty Place

Η πλατφόρμα της Funkmartini είναι κάτι το πρωτοποριακό. Επιτρέπει στους πελάτες μου να κλείσουν ραντεβού σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον, μπορώ να διαχειρίζομαι από όπου κι αν βρίσκομαι την αποθήκη, τα στατιστικά και τους πελάτες μου μόνο με ένα άγγιγμα. 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

+10% Online Κρατήσεις
+26% Web Επισκέψεις

próximo

ΑΥΞΗΣΕ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΟΥ!

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥς ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ

Οι καλύτερες εταιρείες έχουν επιλέξει το πρόγραμμα διαχείρισης της Funkmartini

Logo tigi

H TIGI Professional έχει επιλέξει την τεχνολογία της Funkmartini by Uala για να επιτρέψει στο δίκτυο της και τους πελάτες τους να κλείνουν ραντεβού online μέσα από την εφαρμογή οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας, 24 ώρες το 24ωρο.

Logo aveda

Τώρα μπορείτε να κάνετε κράτηση για περιποίησεις ομορφιάς Aveda online ή μέσω της εφαρμογής, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, χάρη στην συνεργασία μας με την funkmartini.gr το ελληνικό site που είναι αφιερωμένο στον κόσμο της ομορφιάς. 

Logo la biosthetique

Χάρη σε αυτή τη συνεργασία, όλα τα σαλόνια Biosthetique βρίσκονται στην funkmartini.gr και καθημερινά χρήστες τα επιλέγουν για online κρατήσεις υπηρεσιών ομορφιάς.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ

Προσθέστε τα στοιχεία σας για να ζητήσετε μια δοκιμή. Η ομάδα μας θα σας απαντήσει εντός 24 ωρών.

Ζητώντας πληροφορίες, συμφωνώ με την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων σύμφωνα με το νομοθετικό διάταγμα. Νόμος 3471/2006. Διάβασε τη Πολιτική Απορρήτου